بازدید رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از خوابگاه ولیعصر (عج) دانشگاه علامه

ذوالفقار یزدان‌مهر، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از خوابگاه دانشجویی دخترانه ولی‌عصر (عج) دانشگاه علامه طباطبائی بازدید کرد.

به گزارش عطنا، یزدان‌مهر به همراه برخی از مدیران صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دوشنبه دوم مهرماه از این خوابگاه دخترانه دانشگاه علامه طباطبائی که در محل سابق معاونت دانشجویی این دانشگاه در کوچه نار خیابان ولی‌عصر (عج) قرار دارد، بازدید کردند.

همچنین در این بازدید حسین‌ سلیمی‌بجستانی، معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، حمیدرضا مقامی، مدیر امور دانشجویی این دانشگاه، عباس نداف‌زاده، معاون مدیر امور دانشجویی و مهدی وجدانی‌همت، رئیس اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه حضور داشتند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم به همراه دیگر مسئولان از بخش‌های مختلف خوابگاه دخترانه ولی‌عصر (عج) دانشگاه علامه طباطبائی بازدید از نزدیک نیز با دانشجویان ساکن در خوابگاه به گفت‌و‌گو پرداختند.

عکس: علی صداقت-عطنا