۲۳ شهريور ۱۳۹۷ ۱۳:۵۲
نشست مشترک استاندار و رئیس شورای شهر تهران با رؤسای دانشگاه‌ها

نشست استاندار تهران و رئیس شورای اسلامی شهر تهران با رؤسای دانشگاه‌های شهر تهران به میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش عطنا، در این نشست که ظهر چهارشنبه، 21 شهریورماه در کتابخانۀ مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد، مهندس محمد حسین مقیمی، استاندار تهران، مهندس محسن هاشمی رفسنجانی، رئیس شورای اسلامی شهر تهران و جمعی از رؤسای دانشگاه های شهر تهران حضور داشتند.

در این نشست، مسئولان از دغدغه‌های سال اخیر در سطح کشور و استان گفتند و دکتر حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی ضمن خوش آمدگویی به مهمانان، ابراز امیدواری کرد که همکاری‌های بین این نهادها بیشتر و سازنده‌تر شود.

همچنین رؤسای دانشگاه‌های شهر تهران به ارائۀ نظرات و بیان دغدغه‌ها و مسائل مربوط به دانشگاه‌ها و آموزش عالی کشور و راه‌های برون‌رفت شرایط امروز جامعه پرداختند.

با گزارش تصویری این نشست همراه باشید؛

عکس: شکیبا شیرازی تهرانی-عطنا