محمد فرهادی وزیر علوم تحقیقات و فناوری

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: جلسه بعدی تعیین روسای دانشگاه ها هفته آینده تشکیل می شود و در آن جلسه موضوعات مورد بررسی مشخص می شوند.

به گزارش عطنا به نقل از مهر، محمد فرهادی  گفت: جلسه بعدی تعیین روسای دانشگاه ها هفته آینده تشکیل می شود و بعد از تشکیل موضوعات بررسی مشخص خواهد شد.

وی هچنین در پاسخ به سئوالی مبنی بر مشکل برخی از اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور درخصوص ادامه فعالیت آنها در این دانشگاه اضافه کرد: اعضای هیات علمی برای جذب در دانشگاه ها باید مسیر جذب و مراحل ثبت نام در فراخوان را طی کنند.

وزیر علوم تاکید کرد: پرونده افراد بعد از ثبت نام در سامانه جذب مورد بررسی قرار می گیرد و اگر طبق قوانین و مقررات واجد شرایط باشند، جذب خواهند شد.

فرهادی گفت: جذب متقاضیان در دانشگاه ها به صورت مستقل انجام نمی شود و همه افراد باید مسیر قانونی جذب را طی کنند.

با وجود برگزاری چندین جلسه کمیته تعیین روسای دانشگاه ها همچنان ۳ دانشگاه بزرگ و مهم کشور از جمله دانشگاه خوارزمی، اصفهان و پیام نور با حکم سرپرستی اداره می شوند و هنوز وضعیت این دانشگاه ها در این کمیته مورد بررسی قرار نگرفته است.