عطنا: برنامه تلویزیونی «حذف و اضافه» در سی امین قسمت خود به موضوع داغ و جذاب «حجاب» ورود می کند و ابعاد دانشگاهی آن را به بحث و بررسی می گذارد.

به گزارش باشگاه خبری علامه طباطبائی(عطنا) ، این برنامه که پنج شنبه این هفته 9 بهمن ماه رأس ساعت 15:30 به طور زنده از شبکه سه سیما به روی آنتن می‌رود، در دو بخش مجزا با حضور پروفسور محسن صادقی و تشکیل یک میزگرد دانشجویی با تمرکز بر روی مسئله حجاب و ضوابط پوشش در دانشگاه‌ها، هنجارها و ناهنجاری‌های آن و ضوابط قانونی این پدیده می پردازد.

«حذف و اضافه» برای این منظور از چند وجه به مسئله حجاب ورود می کند. اول از منظر فطرت و ذات، دوم از منظر قوانین تطبیقی در دانشگاه های دنیا، سوم از منظر ارتباطات اجتماعی و بافت فضای سنتی جامعه و چهارم از منظر قوانین، ساختارهای حاکمیتی و سلیقه ها و شیوه برخورد با مقوله بی حجابی و بد حجابی در جامعه و به خصوص فضای دانشگاهی.

برنامه تلویزیونی «حذف و اضافه» کاری از گروه دانش و اقتصاد شبکه سه سیما است که به مؤلفه‌های دانشگاه طراز انقلاب اسلامی و بررسی مسائل و مشکلات دانشجویان و دانشگاه‌ها می‌پردازد.

مخاطبین برای بیان دغدغه‌ها و مشکلات خود می توانند به شماره 20000360 یا ایمیل daneshgah@tv3.ir پیام ارسال کنند.

منبع : فارس