دفتر کارآفرینی جهاد دانشگاهی واحد علامه طباطبائی با هدف توسعه دانش و فرهنگ کارآفرینی و پشتیبانی از کسب وکارهای دانش‌بنیان و به‌منظور آموزش کسب درآمد پایدار برای دانشجویان افتتاح شد.

به گزارش عطنا، این مرکز با تأکید بر حوزه علوم انسانی و با سیاست پشتیبانی از کسب و کارهای کارآفرینانه در این حوزه آغاز به کار خواهد کرد.

دپارتمان کارآفرینی جهاد دانشگاهی علامه طباطبائی به‌دنبال آن است تا از طریق فعالیت‌های پژوهشی، اطلاع‌رسانی، برگزاری همایش‌های علمی، مستندسازی تجربیات کسب و کارهای کارآفرینان، برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی و ترکیبی، راه‌اندازی مرکز رشد علوم انسانی و مشاوره در این خصوص گامی مؤثر جهت ارتقای سطح کیفی امور فوق‌الذکر بردارد و به‌عنوان یک برند تجاری دانش‌بنیان در حوزه علوم انسانی مطرح و شناخته شود.