به مناسبت هفته نیروی انتظامی و بنا به درخواست دانشگاه علوم انتظامی امین، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و تحقیقاتی این دانشگاه از 11 الی 17 مهرماه جاری در محوطه پردیس مرکزی مرکزی دهکده المپیک برپا شده است.

به گزارش عطنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه، در این نمایشگاه حدود 100 اثر شامل کتاب های تالیف و ترجمه، فصلنامه ها از آثار استادان، محققان و دانشجویان این دانشگاه در معرض دید علاقمندان قرار گرفته است. معرفی مراکز آموزشی و تحقیقاتی، نحوه جذب دانشجو و پلیس، اطلاع رسانی از روند پذیرش مقالات و انتشار نتایج تحقیقات در فصلنامه های این دانشگاه، و نیز پخش بروشورهای اطلاع رسانی از همایش ها و سمینارهای علمی و در اختیار قرار دادن اطلاعات از آثار سوء مصرف مواد مخدر به منظور آشنایی بازدید کنندگان، از دیگر آثار به نمایش درآمده در این نمایشگاه است.