به گزارش عطنا، مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علامه به منظور توسعه و تقویت ورزش قهرمانی در هفته اول مهرماه مبادرت به انجام طرح میز ورزش جهت ثبت نام از دانشجویان نخبه ورزشی در کلیه دانشکده ها نموده است.

بر اساس این طرح دانشجویان با مراجعه به میزهای ورزش دانشکده ها نسبت به ثبت نام در رشته های ورزشی فوتبال، فوتسال، والیبال، بسکتبال، تکواندو، بدمینتون، دو و میدانی، تنیس روی میز، کشتی آزاد و فرنگی، شنا و ثبت نام به عمل می آورند و سپس با حضور در تمرینات و جلسات انتخابی از سوی مربیان ورزشی رشته های مذکور جهت حضور در مسابقات منطقه یک دانشجویان کشور و المپیاد ورزشی دانشجویی مشهد در تابستان 95 آماده می شوند.

لازم به ذکر است برنامه تمرینات تیم ها جهت حضور در مسابقات در نیمه دوم مهرماه به اطلاع دانشجویان خواهد رسید. دانشجویانی که در این مرحله  امکان ثبت نام برایشان میسر نیست، می توانند با شماره 44737625 یا با ارسال مشخصات فردی و رشته ی مورد نظر به آدرس atu.sport@yahoo.comجهت ثبت نام اقدام نمایند.