۳۰ شهريور ۱۳۹۴ ۲۳:۴۹
مهدی علوی مدیر فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی در گفت و گویی کوتاه با خبرنگار حوزه فرهنگیباشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا) در رابطه با برگزاری جشن ورودی های دانشگاه گفت: این جشن پنجشنبه 9 مهر ماه از صبح تا ساعت 3 بعد از ظهر در پردیس مرکزی دانشگاه برگزار می شود.

alavi

علوی هدف از برگزاری این جشن را آشنایی دانشجویان با فضای دانشگاه دانست و افزود: در این جشن که با سخنرانی ریاست دانشگاه و معاونت فرهنگی همراه است، دانشجویان در یک فضای شاد و مفرح با مسئولین دانشگاه آشنا می شوند. همچنین ویژه نامه ای نیز که توسط یکی از نشریات دانشگاه آماده شده است، به منظور آشنایی دانشجویان با بخش های مختلف دانشگاه و معاونت فرهنگی دانشگاه به دانشجویان داده می شود.

وی در رابطه با نحوه برگزاری این جشن گفت: ابتدا کارت دعوت تهیه می کنیم و به دانشکده ها می فرستیم و دانشجویان را در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری پذیرش می کنیم.

مدیر فرهنگی دانشگاه ادامه داد: یک کیف کوله پشتی نیز به عنوان هدیه در نظر گرفته شده است که به دانشجویان جدید تقدیم می شود.

علوی در پایان گفت: تلاش کرده ایم تا یک برنامه بسیار شاد و مفرح آماده کنیم تا ذهنیتی که دانشجویان جدید الورود پیدا می کنند، یک ذهنیت مثبت و خوب از دانشگاه باشد و خاطره انگیز شود.

روان آبی
31/06/1394 - 00:17
...
در راستای صحبت بالا... عرض کنم که یک هفته از حضور در کلاس ها نخواهد گذشت که می بینید هر چه ساخته اید بر باد فنا می رود... با این دانشگاه زیرخاکی تون