۰۱ مرداد ۱۳۹۷ ۱۳:۲۱
سلیمی در نشست «ارائه نتایج پیمایش ملی وضعیت فرهنگی، اجتماعی و رفاهی دانشجویان دختر در دانشگاه‌های منطقه یک»

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی گفت: تمام حوزه‌های دانشگاه علامه طباطبائی، برنامه اجرایی برای سند دانشگاه اسلامی دارند.

به گزارش عطنا به نقل از آنا، حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی،‌ درباره اجرایی شدن سند دانشگاه اسلامی اظهار کرد: دانشگاه علامه طباطبائی اولین دانشگاهی بود که برنامه اجرایی برای سند دانشگاه اسلامی آماده کرد.

وی افزود: در همان سال اول مسئولیت بنده در دانشگاه علامه طباطبائی، تمام معاونت‌ها برنامه عملیاتی ارائه دادند. در حوزه آموزش، ما حتی به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طرحی ارائه دادیم که مورد تصویب قرار گرفت.

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی تصریح کرد: بخش مهمی از این طرح اجراشده است و بخش دیگر نیز در حال اجرایی شدن است. همان‌طور که عرض کردم در تمام معاونت‌ها برنامه عملیاتی برای اجرای سند دانشگاه اسلامی داریم.

سلیمی درباره راه‌اندازی مرکز مطالعاتی دانشگاه علامه طباطبائی در راستای طرح تحول علوم انسانی عنوان کرد: مرکز مطالعاتی با همکاری شورای تحول علوم انسانی تأسیس‌شده است که وظیفه‌اش مطالعه، تدوین کتاب، پروژه برگزاری مدارس و کارگاه‌ها در حوزه علوم انسانی است. و در حال حاضر در ساختمان خیابان کریم‌خان فعال است و امیدواریم به‌زودی ره‌آوردهای مثبتی داشته باشد.