۲۵ تير ۱۳۹۷ ۱۱:۴۶
پوستر همایش‌ها- وضعیت دختران

نشست تخصصی ارائه نتایج و یافته‌های پیمایش ملی وضعیت فرهنگی، اجتماعی و رفاهی خوابگاه‌های دانشجویان دختر ۲۶ تیرماه در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.

به گزارش عطنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبائی، این نشست توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی ۲۶ تیرماه برگزار می‌شود.

در این نشست معاونان فرهنگی و دانشجویی، مسئولان، کارشناسان و سرپرستان حوزه خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه‌های منطقه یک، گزارشی از نتایج و یافته‌های پیمایش ملی وضعیت فرهنگی، اجتماعی و رفاهی خوابگاه‌های دانشجویان دختر در دانشگاه‌های تحت پوشش وزارت علوم را ارائه می‌کنند.

این پیمایش در حوزه‌های رفاهی، فرهنگی و اجتماعی خوابگاه‌های دانشجویان دختر در مناطق ده گانه آموزش عالی در ۲۲ دانشگاه به اجرا درآمده و واجد داده‌ها، اطلاعات و یافته‌های معتبری است که می‌تواند مبنایی برای ارزیابی وضعیت کنونی خوابگاه‌ها و برنامه‌ریزی برای ارتقای آن باشد.

این پژوهش در سال ۹۶-۹۵ توسط دکتر سراج‌زاده انجام شده است.