منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

منصور غلامی، وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت: مدرک تحصیلی تمام دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دارای مجوز از شورای گسترش آموزش عالی از حیث ارزش تحصیلی از نظر این وزارت قانونی و دارای اعتبار یکسان است.

به گزارش عطنا به نقل از خبرگزاری دانشجو، منصور غلامی وزیر علوم در نامه‌ای به جمشید انصاری معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری استخدامی کشور اعلام کرد: با توجه به پرسش‌های برخی از دستگاه‌های اجرایی در زمینه اعتبار مدارک دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی برای استخدام در مشاغل که شماری از پرسش‌ها ناشی از تنوع زیرنظام‌های آموزش عالی و شیوه‌ها و دوره‌های تحصیلات دانشگاهی است، به استحضار می‌رساند: مدرک تحصیلی تمام دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دارای مجوز از شورای گسترش آموزش عالی (اعم از دولتی، غیردولتی، روزانه، شبانه و نوبت دوم، حضوری، نیمه حضوری، غیرحضوری و الکترونیکی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری) از حیث ارزش تحصیلی از نظر این وزارت قانونی و دارای اعتبار یکسان است.

در ادامه این نامه آمده است: بر این اساس دارندگان مدارک مذکور برای استخدام و استقرار در پست‌های سازمانی در ادارات و دوایر دولتی (اعم از مراکز دانشگاهی، صنعتی و...) متناسب و منطبق با رشته و مقطع تحصیلی خود از ظرفیت و قابلیت کافی برخوردارند.

وزیر علوم در این نامه اشاره کرد: خواهشمند است به منظور اطلاع‌رسانی و رفع شبهات احتمالی و تنویر افکارعمومی دستور فرمائید مراتب به دستگاه‌های اجرایی مشمول قانون مدیریت خدمات کشور ابلاغ شود.