۰۶ خرداد ۱۳۹۷ ۱۹:۳۶
مراسم افطاری بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی

مراسم افطاری بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، 5 خردادماه در مسجد امام علی(ع) این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش عطنا، در این مراسم اعضای ادوار مختلف بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء، افطار را در کنار هم صرف کردند.

علیرضا امید‌بخش، مدیر امور فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی از مهمانان این مراسم بود. همچنین علی کیان، رئیس بسیج دانشجویی این دانشگاه در سخنانی از حضور برخی فتنه‌گران تحت عنوان فعالان سیاسی و محکومین فتنه 88 در مراسم افطاری انجمن اسلامی دانشجویان آزاداندیش که سوم خردادماه در دانشکده اقتصاد برگزار شده بود، انتقاد کرد.

کیان با بیان اینکه در این مراسم برخی از چهره‌های سیاسی و محکومان فعال در فتنه 88 حضور داشتند، اظهار کرد: حضور این افراد در این مراسم بدون مجوز هیئت نظارت دانشگاه و معاونت فرهنگی بوده است.

وی اضافه کرد: برای محکومیت این تخلف آشکار انجمن اسلامی دانشجویان آزاداندیش دانشگاه علامه طباطبائی نامه اعتراضی را خطاب به مسئولان دانشگاه آماده کرده‌ایم که با امضای دانشجویان بسیجی و حزب‌اللهی برای پیگیری تحویل آنها داده می‌شود.

عکس: علی صداقت – عطنا