۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ ۲۲:۲۱
تور آموزشی آشنایی با کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه

برنامه تور آموزشی آشنایی با بخش‌های مختلف کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه طباطبائی با حضور دانشجویان کارشناسی رشته‌های مختلف این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش عطنا، این تور آموزشی 10 اردیبهشت‌ماه برگزار شد و طی آن دانشجویان با بخش‌های مختلف کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه طباطبائی آشنا شدند.

این کتابخانه سال گذشته، 28 آذرماه به دست منصور غلامی، وزیر علوم افتتاح شد. ضمن‌آنکه ساختمان کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه با مساحت ۶ هزار و ۴۰۰ متر مربع، یکی از بزرگ‌ترین کتابخانه‌های کشور محسوب می‌شود.

این سازه در راستای اجرای طرح مدیریت سبز بوده و روی سقف ساختمان‌های آن، «چمن طبیعی» اجرا و ۸ سالن این ساختمان به گونه‌ای طراحی شده است که از نور طبیعی بهره‌مند می‌شود.

برنامه تور آموزشی آشنایی با بخش‌های مختلف کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه طباطبائی توسط این مدیریت و انجمن علمی-دانشجویی علم اطلاعات و دانش‌شناسی برگزار شد.

عکس: علی اکبریان‌میمند - عطنا