۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ ۱۲:۱۰
moavenat amozesh allamehe (11)

نادر نعمت‌الهی به مناسبت آغاز «هفته آموزش» با کارکنان حوزه ستادی دانشگاه علامه‌طباطبائی در سالن شورای ساختمان مرکزی دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش عطنا، نادر نعمت‌الهی، معاون آموزشی دانشگاه علامه‌طباطبائی به مناسبت آغاز هفته آموزش با کارکنان حوزه ستادی دانشگاه شنبه، 8 اردیبهشت در سالن شورای ساختمان مرکزی دانشگاه علامه‌طباطبائی دیدار و گفت‌وگو کرد.

نادر نعمت‌الهی، معاون آموزشی دانشگاه علامه‌طباطبائی در این نشست به تغییرات ساختاری و آموزشی دانشگاه اشاره کرد و گزارشی از این تغییرات ارائه داد؛ نعمت‌الهی همچنین از به تعویق افتادن امتحانات پایان ترم خبر داد.

گفتنی است در پایان این نشست که به مناسبت هفته آموزش برگزار شده بود نادر نعمت‌الهی با کارکنان حوزه ستادی دانشگاه علامه‌طباطبائی عکس یادگاری انداخت و به کارکنان گل اهدا شد.

مشروح خبر: اینجا

عکس: مسعود پناهی-عطنا