۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ ۱۳:۲۰
معارفه انجمن‌های علمی-دانشجویی و استادان مشاور رشته‌های زبان و ادبیات و مترجمی عربی

نشست دانشجویان زبان و ادبیات و مترجمی گروه عربی دانشجویان دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی در سالن شهید مطهری این دانشکده برگزار شد.

به گزارش عطنا، در این نشست که 4 اردیبهشت‌ماه برگزار شد، برخی از استادان گروه زبان و ادبیات عربی و مترجی عربی از جمله علی گنجیان، ربابه رمضانی، رضا ناظمیان، رجاء أبوعلی و زهرا کرم‌زادگان حضور داشتند.

ستاره رفیعیان، دبیر انجمن علمی-دانشجویی رشته مترجمی عربی درباره این نشست، گفت: در این نشست مجمع، شورای مرکزی، دبیران و استادان مشاور رشته‌های زبان و ادبیات عربی و مترجمی عربی دانشکده زبان و ادبیات فارسی معارفه شدند.

وی با بیان اینکه در این نشست همچنین دانشجویان زبان و ادبیات عربی و مترجمی عربی به بیان پیشنهادات، نظرات و انتقادات خود در زمینه‌های علمی و آموزشی پرداختند، خاطرنشان کرد: استاد مشاور انجمن علمی-دانشجویی مترجمی عربی، دکتر ربابه رمضانی و استاد مشاور انجمن علمی-دانشجویی زبان و ادبیات عربی، دکتر رجاء أبوعلی است.

رفیعیان اضافه کرد: در این نشست دانشجویان کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکترای هر دو رشته حضور داشتند.

عکس: مسعود پناهی – عطنا