didar salimi ba anjoman elmi-osdad moshaver angoman (58)

سی‌و‌سومین جشنواره ملی قرآن و عترت، هفتم و سیزدهم اسفندماه با شرکت بیش از 400 متقاضی در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.

به گزارش عطنا، مرحله دانشگاهی سی و سومین جشنواره ملی قرآن و عترت ویژه دانشجويان سراسر کشور در بخش مفاهیم (مجموعه مسابقات کتابخوانی) و حفظ، مورخ 7 اسفند ماه ساعت 10 به صورت هم زمان در دانشکده‌های اقتصاد، ارتباطات، علوم اجتماعی و ادبیات برگزار می‌شود.

سی و سومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاه علامه در 6 بخش با زمان بندی هرکدام به شرح زیر است:

مسابقات مرحله مفاهیم (مسابقات کتاب‌خوانی) و حفظ به صورت هم زمان در دانشکده‌ها: 7 اسفند ماه، ساعت 10

مسابقات آوایی (قرائت  ویژه خواهران) در دانشکده ارتباطات: 13 اسفند ماه، ساعت 9 تا 11

مسابقات آوایی (قرائت، مناجات، اذان و تواشیح ویژه برادران) در دانشکده ارتباطات: 13 اسفند ماه، ساعت 13 تا 15

مسابقات فناوری، پژوهشی، هنری و ادبی: ثبت‌نام و ارسال آثار  از تاریخ 15 اسفند 96 تا 29 اردیبهشت 97

جهت کسب اطلاعات بیشتر با دفتر فعالیت‌های دینی و قرآنی دانشگاه با شماره ۴۸۳۹۳۵۲۴-۰۲۱ تماس بگیرید یا به کانال  https://t.me/atu_book مراجعه کنید.