نشست حقوق شهروندی با موضوع «حق برخورداری از دادخواهی عادلانه»

هفتمین جلسه از سلسله میزگردهای بازخوانی منشور حقوق شهروندی به بررسی فصل سیزدهم منشور تحت عنوان «حق برخورداری از دادخواهی عادلانه» برگزار شد.

به گزارش عطنا، این نشست که دوشنبه، 23 بهمن‌ماه در ساختمان آرشیو کتابخانه ملی ایران برگزار شد، دکتر منصور رحمدل،  عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز، دکتر غلامحسین کوشکی، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی و دکتر فریدون جعفری، عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا به بحث و تبادل نظر پرداختند.

همچنین مدیریت نشست برعهده دکتر تهمورث بشیریه، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی و خانم مونس کشاورز، دبیر کنگره بین‌المللی حقوق شهروندی بود.

گفتنی است حق برخورداری از دادرسی عادلانه شاه بیت فصول منشور است. حق برخورداری از دادرسی عادلانه طبیعتاً حق دفاع و دیگر ملزومات و ملحقات را هم باخودش به همراه دارد که باید مورد بررسی دقیق قرارگیرد .

گزارش تصویری را در ادامه می‌بینید؛

عکس: شکیبا شیرازی تهرانی-عطنا