۱۸ تير ۱۳۹۶ ۲۳:۵۱
تهمورث بشیریه

نخستین برنامه از سلسله میزدگردهای علمی-تخصصی «بازخوانی منشور حقوق شهروندی» برگزار شد.

به گزارش عطنا، دبیرخانه دائمی کنگره بین‌المللی حقوق شهروندی با همکاری روزنامه شهروند روز یکشنبه، 18 تیر نخستین نشست از سلسله میزدگردهای علمی-تخصصی «بازخوانی منشور حقوق شهروندی» را برگزار کردند.

در این نشست، «تهمورث بشیریه» عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه‌طباطبائی به عنوان دبیر علمی میزگرد، «مونس کشاورز»، دبیر علمی کنگره حقوق شهروندی و جواد نوروزی، رئیس دبیرخانه شورای سیاست‌گذاری حقوق شهروندی حضور داشتند.

بنابراین گزارش در نخستین جلسه از این میزگرد بشیریه با ارائه روند آماده سازی منشور حقوق شهروندی در دولت یازدهم اهمیت این منشور را در ایجاد حق مطالبه‌گری در مردم عنوان کرد.

هدف از سلسله میزگردهای علمی-تخصصی «بازخوانی منشور حقوق شهروندی»، گفتمان سازی علمی و شناسائی ابعاد مختلف حقوق شهروندی است که در چند جلسه برگزار خواهد شد.

کنگره بین‌المللی حقوق شهروندی در آذرماه‌ سال‌جاری با مشارکت دستگاه‌های دولتی و دانشگاه‌های کشور در تهران برگزار خواهد شد.

گزارش کامل در عطنا قرار می‌گیرد.

عکس: مهدی جهانشاهلوراد-عطنا