کارگاه مهارت‌افزایی برای مسئولان خوابگاه‌های دانشگاه علامه

کارگاه مهارت افزایی برای مسئولان روز و شب خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی با موضوع «اقدامات پیشگیرانه» با همکاری مرکز مشاوره این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش عطنا، این کارگاه با حضور کیومرث فرحبخش، مدیرگروه مشاوره دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی و سرپرست مرکز مشاوره و بهداشت روان این دانشگاه، جمعه 6 دی‌ماه در هتل کیش‌مهر فریدون کنار برگزار شد.

در این کارگاه علاوه بر ۲۶ نفر مسئول روز و شب ۱۳ خوابگاه دخترانه و پسرانه دانشگاه علاطباطبائی، حسین سلیمی‌بجستانی، معاون دانشجویی دانشگاه علامه، حمیدرضا مقامی، مدیر امور دانشجویی، عباس نداف‌زاده، معاون مدیر امور دانشجویی، عبدالله نژد‌ساعی، رئیس اداره رفاه دانشجویی و مهدی وجدانی‌همت، سرپرست اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه حضور داشتند.