۰۱ شهريور ۱۳۹۴ ۱۳:۳۹
812323530_36623

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا)، کانون فرهنگی خیریه دانشگاه علامه طباطبائی جهت کمک مالی برای اردوی جهاد علمی فرهنگی "فصلی نو 1 " در استان سیستان و بلوچستان اطلاعیه ای به شرح زیر صادر نمود:

به نام او

کانون فرهنگی خیریه دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می کند:

.

اردو جهادی علمی فرهنگی "فصلی نو ۱"

استان سیستان و بلوچستان

منطقه دشتیاری

روستای پیرسهراب و بجاربازار

به حول و قوه الهی کانون فرهنگی خیریه دانشگاه علامه طباطبائی اردو جهادی "فصلی نو ۱" را جهت مشاوره تحصیلی و کمک آموزشی به ۵۲ نفر از دانش آموزان مقطع پیش دانشگاهی به منظور شرکت در کنکور ۹۵ و ۲۵۰ دانش آموز مقطع سوم دبیرستان برای امتحانات نهایی (جهت کسب مدرک دیپلم) در تاریخ ۱۷ الی ۲۰ شهریور در دو بخش علمی و فرهنگی برگزار می نماید.

بخش علمی این اردو به شرح زیر می باشد:

برگزاری همایش های آغاز برنامه آماده سازی با حضور مشاور برتر از تهران

تهیه و توزیع کتب کمک آموزشی، آزمون ها و درسنامه های لازم و لوازم التحریر

اختصاص یک پشتیبان کنکور برای یک سال تحصیلی به دانش آموزان مقطع پیش دانشگاهی

و در بخش فرهنگی نیز برگزاری برنامه مشاوره ای برای خانواده های دانش آموزان پیش دانشگاهی و سوم دبیرستان جهت همیاری هر چه بیشتر با فرزندان خود در راه کنکور ۹۵ مدنظر است.

لازم به ذکر است که هزینه مورد نیاز برای خرید کتب کمک آموزشی و دیگر لوازم مورد نیاز برای ۳۰۲ دانش آموز پیش دانشگاهی و سوم دبیرستان ۷ میلیون تومان می باشد.

بنا بر این اطلاعیه و با توجه به محدودیت زمان، تا تاریخ ۷ شهریور زمان برای جمع آوری مبالغ اهدایی می باشد.

شماره کارت اختصاصی کانون به نام حسین علیمرادی( نایب دبیر و مسئول مالی) :

بانک اقتصاد نوین

حسین علیمرادی شریف آبادی

فرزندان وطن چشم به راه کمک های شما عزیزان می باشند.

خیرین محترم می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با خانم زهرا قیاسی (۰۹۳۳۲۵۶۸۰۳۹) تماس حاصل نمایند.

812225507_37068

شرح مختصری در مورد وضعیت منطقه دشتیاری استان سیستان و بلوچستان (مقصد اردو جهادی کانون فرهنگی خیریه در شهریور ۹۴)

به گزارش کمپين بلوچ و بر اساس گزارش يونسکو، دانش آموزان دشتيارى چابهار دومين ضريب هوشى را در سطح دنيا دارند اما متاسفانه اين دانش آموزان و ديگر دانش آموزان چابهارى در حاشيه سواحل مکران از کمترين امکانات آموزشى برخوردار هستند و محروميت تنها واژه ى آشنا در اين ديار است.

ميانگين سرانه شهرستان چابهار از نظر شاخص هاى توسعه اى به ويژه آموزش در پايين ترين رتبه شهرستان هاى کشور قرار دارد تا جايى که اين شهرستان در محرومترين استان کشور و در بين 19 شهرستان نيز در رتبه ى آخر قرار دارد.

812219310_34604

812323530_36623