pejoohesh jamee shenasi eidz khaniki mansoorian aghaei (37)

نشست ابعاد اجتماعی فرهنگی ایدز به همت مطالعات فرهنگی و ارتباطات و انجمن احیای ارزش ها در قالب چهارمین همایش ملی «پژوهش‌های اجتماعی و فرهنگی در جامعه ایران» در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش عطنا، در این نشست که چهارشنبه، ۶ دی‌ماه در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی به مدیریت هادی خانیکی برگزار شد، عاطفه آقایی با موضوع تحلیل گفتمان نمایش بیماری اچ.آی.وی/ ایدز در سریال تلویزیونی «پریا»، خسرو منصوریان و عاطفه عظیمی با موضوع مطالعه روند تغییرات عوامل جامعه شناختی مرتبط با شیوع اچ.آی.وی/ ایدز در طی دوره ده‌ساله 1386 تا 1396 در ایران، مرضیه پورتسوجی با موضوع تاثیر ویژگی‌های جمعیتی و اجتماعی بر الگوهای رفتاری مبتلایان به اچ.آی.وی / ایدز ) در مرکز مشاوره بیماری‌های رفتاری شماره یک واقع در بیمارستان امام خمینی، فاطمه صالحی شهرابی و حسین یحیی زاده با موضوع بررسی میزان خشونت خانگی علیه زنان مبتلا به بیماری اچ.آی.وی./ایدز و عوامل مؤثر بر آن و هادی خانیکی با موضوع ارتباطات سلامت و مسئله اجتماعی انگ به ارائه مقاله پرداختند.

گفتنی است چهارمین همایش ملی «پژوهش‌های اجتماعی و فرهنگی در جامعه ایران» به مدت سه روز متوالی در سالن‌های دانشکده علوم اجتماعی و با حضور بزرگان علوم انسانی و دغدغه‌مندان مسئله نابرابری و عدالت در زمینه‌های مختلف در پنل‌های موازی برگزار شد.

عکس: ایوب قادری-عطنا