bozorgdasht allame tabatabaei mafakher (58)
بزرگداشت مرحوم علامه طباطبائی، فیلسوف و عارف برجسته ایرانی با همکاری دانشگاه علامه طباطبائی در انجمن آثار و مفاخر فرهنگی برگزار شد.

به گزارش عطنا، در این مراسم که دوشنبه، 13 آذرماه برگزار شد علاوه بر خانواده علامه سید محمدحسین طباطبائی، رئیس، مسئولان و استادان دانشگاه علامه طباطبائی و همچنین جمعی از شاگردان و علاقه‌مندان وی حضور داشتند.

دکتر حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی یکی از سخنرانان این مراسم بود.

گفتنی است علامه طباطبائی که بزرگترین دانشگاه علوم انسانی کشور به نام وی مفتخر شده است نویسنده تفسیر المیزان، فقیه، فیلسوف، عارف، حکیم و مفسر قرآن شیعه ایرانی است که اهمیت وی به جهت زنده کردن حکمت و فلسفه و تفسیر در حوزه‌های تشیع بعد از دورهٔ صفویه بوده‌است. به ویژه اینکه وی به بازگویی و شرح حکمت صدرایی بسنده نکرده، به تأسیس معرفت‌شناسی در این مکتب می‌پردازد. همچنین با انتشار کتب فراوان و تربیت شاگردان برجسته در دوران مواجهه با اندیشه‌های غربی نظیر مارکسیسم به اندیشه دینی حیاتی دوباره بخشیده است، حتی در نشر آن در مغرب زمین نیز می‌کوشد.

گزارش کامل در عطنا قرار می‌گیرد؛

عکس: شکیبا شیرازی تهرانی-عطنا