azadandisha

حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی از راه‌اندازی خانه آزاداندیشی به ابتکار این دانشگاه خبر داد.

به گزارش عطنا، حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی گفت: با توجه به سخنان رهبری در مورد گسترش کرسی‌های آزاداندیشی، دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری نهاد رهبری و آیت‌الله علی‌اکبر رشاد، رئیس شورای علمی راهبردی هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی، قصد دارد «خانه آزاداندیشی» را راه‌اندازی کند.

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی تصریح کرد: این کار را به صورت آزمایشی با همکاری دانشگاه‌های مختلف در همان ابعادی که مورد نظر رهبری است انجام می‌دهیم، مکان «خانه آزاداندیشی» را متناظر با ساختمان خیابان کریمخان و در کنار آن در نظر گرفته‌ایم که بعد از فراهم شدن شرایط در محیط وسیع‌تری کار را ادامه می‌دهیم.