tahavol oloom ensani

پژوهشكده «تحول علوم انسانی» امروز دوشنبه، 29 آبان‌ماه توسط دکتر حسین سليمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی افتتاح می‌شود.

به گزارش عطنا، پژوهشکده تحول علوم انسانی دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری شورای تحول و ارتقای علوم انسانی امروز با حضور دکتر حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر حمیدرضا علومی یزدی، معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر غلامعلی حدادعادل، رئیس شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر سیدحمید طالب‌زاده، دبیر شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد محمدیان، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، دکتر عبدالساده نیسی، مدیر امور پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی، اعضای شورای تحول علوم انساني و ساير شخصيت‌های علمی علوم انسانی افتتاح مي‌شود.

به گفته دکتر نیسی، مدیر امور پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی، اين پژوهشكده که با پنج گروه پژوهشی به منظور احیای نقش علوم انسانی در اعتلای جامعه تاسیس شده و تمام امور محتويات علمي لازم برای تحول علوم انسانی اعم از كتاب و پايان‌نامه‌ها را بر عهده دارد، تقاضا محور است و با همكاري شوراي تحول علوم انسانی فعالیت می‌کند.

پیش از این حجت‌الاسلام اکبری اقدم، مسئول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی گفته است «علوم انسانی برای اینکه برای دولت‌مردان و مسئولان پشتوانه باشد، باید به یک رشد، بلوغ و جایگاه ویژه برسد تا نقش آفرینی کند».

به گزارش ایرنا، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی، علوم انسانی را نیازمند زایش درونی دانسته و گفته است: این مسئله باید از درون بجوشد و با ابلاغیه و بخشنامه به دست نمی آید و استاد و دانشجو باید دغدغه بررسی مسائل را داشته باشند و متناسب با داشته‌ها و واقعیت‌های جامعه مشکلات را بررسی کنند.

وی بر لزوم توجه به جنبه‌های هویت و فرهنگ اسلامی تاکید کرده و ادامه داده است: نمی‌خواهیم یک شبه این کار صورت گیرد، بلکه راهبرد ما این است تا در یک بازه زمانی، انسجام و همبستگی درونی در دانشگاه به وجود آید، مجموعه دانشگاه از اعتماد به نفس برخوردار شوند و به تعبیر مقام معظم رهبری جرئت نقد تفکر غرب را پیدا کنند.

گزارش کامل افتتاح در عطنا قرار می‌گیرد.