mohtava

جلسه بهبود دسترسی جامعه کاربران دروازه اطلاعاتی کنسرسیوم محتوای ملی به محتوای کتابخانه دیجیتالی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش عطنا، کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه طباطبائی جلسه بهبود دسترسی جامعۀ کاربران دروازه اطلاعاتی کنسرسیوم محتوای ملی به محتوای کتابخانۀ دیجیتالی دانشگاه علامه طباطبائی را با حضور نمایندگانی از کنسرسیوم محتوای ملی و شرکت نرم‌افزاری پارس آذرخش، سه‌شنبه 9 آبان ماه در دفتر ریاست کتابخانۀ مرکزی و مرکز اسناد برگزار کرد.

در این جلسه مقرر شد انواع اشیای محتوایی و منابع اطلاعاتی شامل کتاب، مقاله، استاندارد و فیلم برای جامعۀ کاربران کنسرسیوم محتوای ملی با پرداخت هزینۀ خدمات دسترس‌پذیر شود و پایان‌نامه‌ها، رساله‌ها و طرح‌های پژوهشی با توجه به قوانین مالکیت معنوی و با اعمال کنترل دسترسی، بخش‌های محدودی از منابع یادشده از طریق دروازۀ اطلاعاتی کنسرسیوم در دسترس علاقمندان قرار گیرد.