Hossein Salimi in Russia (19)

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی از راه‌اندازی ۴ رشته تحصیلی با همکاری دانشگاه علوم انسانی دولتی مسکو در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش عطنا، دکتر حسین سلمی در گفت‌وگو با ایسنا ضمن اعلام این مطلب اظهار کرد: در سفر اخیری که به کشور روسیه برای شرکت در اجلاس روسای دانشگاه‌های ایران و روسیه داشتم مقرر شد با همکاری دانشگاه دولتی علوم انسانی مسکو دو رشته در دوره کارشناسی و دو رشته نیز در دوره کارشناسی ارشد در دانشگاه علامه طباطبائی راه‌اندازی کنیم.

وی در ادامه تصریح کرد: این رشته‌ها تا ۶ ماه آینده راه‌اندازی می‌شود و از سال آینده دانشجو پذیرش می‌کند.

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی در پایان خاطر نشان کرد: دانشجویانی که در این رشته‌ها پذیرفته شوند دو مدرک از دانشگاه علامه طباطبایی و دانشگاه مسکو دریافت می‌کنند.