bagheri esfahan (3)

دبیر شورای دبیران انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در حضور معاون فرهنگی وزارت علوم، در سخنانی به نقد وضعیت انجمن‌های علمی دانشجویی پرداخت و پیشنهاداتی ارائه کرد.

به گزارش عطنا، سه ‌شنبه، دوم آبان‌ماه هفتمین جشنواره دانشگاهی حرکت در دانشگاه علامه طباطبائی با شرکت انجمن‌های علمی دانشجویی این دانشگاه برگزار می‌شود.

به همین مناسبت، در ادامه سخنان امیرحسین باقری، دبیر دبیران انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در نشست سراسری دبیران انجمن‌های علمی کشور در اصفهان که با حضور ایرجی کجوری، معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، می‌شنوید.

در این سخنان، باقری به نقد ساختار انجمن‌های علمی دانشجویی که موجب رکود آنها و عدم استقبال دانشجویان شده است اشاره می‌کند و به ارائه پیشنهاداتی در این راستا می‌پردازد.

گفتنی است دهمین نشست دبیران شورای هماهنگی و دبیران اتحادیه انجمن های علمی ۲۹ تا ۳۱ فروردین‌ماه به میزبانی دانشگاه اصفهان و با حضور حدود ۱۲۰ نفر از اعضای شورای هماهنگی و اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور و مسئولان وزارت علوم برگزار شد.