entekhabat-anjoman-eghtesad-6
انتخابات سراسری انجمن های علمی_ دانشجویی اول آبان با حضور رئیس دانشگاه علامه طباطبائی در دانشکده‌های مختلف این دانشگاه آغاز شد.

به گزارش عطنا، روز اول انتخابات انجمن‌های علمی_دانشجویی که با حضور حسین سلیمی، رئیس دانشگاه همراه بود در دانشکده اقتصاد در میان شور و حرارت دانشجویان و نامزدهای این انجمن‌ها برگزار شد.

طبق تاکید و اظهار نظرهای اکثر کارشناسان، آموزش، بدون پژوهش و کار تیمی معنا ندارد و انجمن های علمی به عنوان تشکل‌های علمی در جهت نیل به این امر توانایی‌هایی زیادی داشته و دارند. در این نهادها، آموزش در کنار پژوهش قرار گرفته و با فعالیت‌های تیمی و گروهی در جهت تربیت صحیح علمی گام برداشته می‌شود.

گوشه‌ای از تصاویر ارسالی به عطنا، انتخابات انجمن‌های علمی_دانشجویی را با هم می‌بینیم؛

در دانشکده شما چه خبر است؟ پایگاه خبری عطنا منتظر تصاویر زیبا و سوژه‌های شما از انتخابات انجمن‌ها است.

با تشکر خیلی ویژه از دانشجویانی که عکس‌های ساده  وصمیمی خود را حتی با تلفن همراه برای ما ارسال کرده اند؛

برای ارسال تصاویر خود با کانال تلگرام ما در ارتباط باشد:   Telegram: @atnanewsir