tafahom oman

تفاهم نامه همکاری دانشگاه علامه طباطبائی با دانشگاه نزوی عمان ۱۸ مهرماه به امضای معاونان پژوهشی دو دانشگاه رسید.

به گزارش عطنا به نقل از دانشگاه علامه طباطبائی در دیدار معاون پژوهشی و تحصیلات تکمیلی و مسئولان دانشگاه نزوی عمان با دکتر حبیب هنری معاون پژوهشی دانشگاه طرفین در زمینه های مختلف آموزشی و پژوهشی و توانمندی‌‏های دو دانشگاه به بحث و گفت‌وگو پرداخته و تفاهم نامه همکاری علمی امضا کردند.

از مباحث مهم مطرح شده در این دیدار از سوی دو طرف، لزوم اجرایی سازی تفاهم نامه و انجام فعالیت های علمی مشترک مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت.

تبادل استاد و دانشجو، برگزاری دوره‏‌های کوتاه مدت، راه اندازی دوره مشترک بخصوص در حوزه های مدیریت، اقتصاد و زبان عربی و همچنین برگزاری دوره های آموزش زبان فارسی به دانشجویان عمانی از جمله فعالیت‏‌های آتی مورد توافق در این جلسه بود.