modiran malye bartar (39)

«نشست شورای راهبردی توسعه» با حضور مدیران مالی دانشگاه‌های برتر کشور در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش عطنا، این نشست چهارشنبه، ۱۹ مهرماه در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی با حضور مدیران مالی دانشگاه‌های برتر کشور برگزارشد.

نشست مدیران مالی دانشگاه‌های برتر کشور با حضور دانشگاه‌های تهران، فردوسی مشهد، شهید بهشتی، شیراز، اصفهان، تبریز، خواجه نصیر‌الدین طوسی، صنعتی شریف، صنعتی اصفهان، علم و صنعت، تربیت مدرس، صنعتی امیرکبیر و دانشگاه زابل به عنوان مهمان صورت گرفت و هادی حسابی، ذیحساب و مدیرکل مالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سیدمحمد تقی‌زاده، مسئول دبیرخانه شورای راهبردی توسعه روش‌های نوین مالی و مهدی نصیری، مدیر مالی سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی نیز به عنوان مهمان در این نشست حضور داشتند.

بحث و تبادل نظر و تصویب شیوه‌نامه اجرایی شورای راهبری توسعه روش‌های نوین مالی، بحث و تبادل نظر در خصوص شرح وظایف کمیته‌های پنج‌گانه و موارد جاری دانشگاه‌ها (نحوه انعکاس اوراق صکوک در صورت‌های مالی) را از جمله دستور این جلسه بود.

گزارش تصویی این نشست را در ادامه می‌بینیم؛

عکس: شکیبا شیرازی تهرانی-عطنا