۲۹ شهريور ۱۳۹۶ ۰۹:۰۰
zia-hashemi-1

سید ضیا هاشمی با تاکید بر اینکه ضرورتی برای تغییر روسای دانشگاه‌ها نمی‌بینم گفت: هر زمانی که این ضرورت احساس شود تغییرات لازم در این خصوص نیز اعمال خواهند شد.

به گزارش عطنا، دکتر سید ضیا هاشمی در گفت‌وگو با ایسنا ضمن بین بیان این مطلب اظهارکرد: تغییر در روسای دانشگاه‌ها تابع ضرورت‌ها می‌باشد و وزارت علوم در حال حاضر ضرورتی به تغییر روسای دانشگاه‌ها نمی‌بیند. طبیعتا اگر در آینده این ضرورت پیش بیاید مسلما در خصوص تغییر و یا برکناری روسای دانشگاه‌ها تصمیم گیری خواهیم کرد.

وی در ادامه تصریح کرد: انتخاب روسای دانشگاه‌ها فرایند روشن و مشخصی دارد که بر اساس آن وزارت علوم می‌تواند گزینه مورد نظر را به عنوان سرپرست تعیین کند و سرپرست انتخابی پس از تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی حکم ریاست دانشگاه را دریافت می‌کند.

سرپرست وزارت علوم در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر در حال جمع بندی برای تعیین سرپرست چند دانشگاه هستیم و امیدواریم به زودی به نتیجه برسد.