۲۱ شهريور ۱۳۹۶ ۱۵:۰۲
Kharejiha_Hashie (9)
مدیرکل دانشجویان غیرایرانی سازمان دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: ۲۵هزار دانشجوی غیرایرانی از بیش از ۱۰۰کشور دنیا در ایران تحصیل می‌کنند.

به گزارش عطنا به نقل از خبرگزاری صداوسیما، عبدالحمید علیزاده گفت: با برنامه ریزی های صورت گرفته امیدواریم تا پایان برنامه ششم توسعه تعداد دانشجویان غیرایرانی در کشور به 70تا75 هزار نفر برسد.

وی همچنین از تقویت زیرساخت های سخت افزاری و نرم افزاری برای توسعه دانشگاه های بین المللی در ایران خبر داد و افزود: در سال تحصیلی جدید 10دانشگاه به عنوان برترین ها در شاخص های بین المللی انتخاب می شوند و به این دانشگاه ها کمک های ویژه ای می شود.

مدیرکل دانشجویان غیرایرانی سازمان دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: بر اساس سیاست های تمرکز زدایی در وزارت علوم، تاکنون هشت اداره امور کنسولی دانشجویان غیرایرانی در دانشگاه های کشور راه اندازی شده است.