۱۱ مرداد ۱۳۹۴ ۱۷:۱۳

معاون دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان از اتمام بازنگری شیوه نامه، آیین نامه های شورای صنفی،دانشجویان نمونه و نقل وانتقال دانشجویان خبر داد و گفت: شیوه نامه های مذکور فرایند تصویب را طی می کنند.

سید ابوالحسن ریاضی طی گفتگویی در خصوص بازنگری شیوه نامه، آیین نامه‌های شورای صنفی دانشجویی، دانشجویان نمونه و شیوه نامه نقل و انتقال دانشجویی گفت: بازبینی شیوه نامه هر سه آیین نامه دانشجویی مذکور به اتمام رسیده و فرایند تصویب را طی می کنند که در صورت تصویب وزیرعلوم به دانشگاه ها ابلاغ می شوند.

وی افزود: با توجه به پیچیدگی و تنوع مسایل دانشجویی در دانشگاه‌های تحت نظر وزارت علوم، بازنگری شیوه نامه آیین نامه های مذکور با دقت بیشتری انجام شد و امیدواریم قبل از شروع ترم آینده روند تصویب آنها طی و به دانشگاه ها ابلاغ شود.

معاون دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان در پاسخی مبنی بر اینکه آیا دانشگاه ها می‌توانند برای انجام بررسی پرونده نقل و انتقال دانشجویی از دانشجویان پول دریافت کنند، گفت: اگر هیات امنای دانشگاهی با دریافت وجه موافقت کند دانشگاه ها می توانند پول دریافت کنند.

به گزارش مهر، دانشگاه تهران در اطلاعیه ای اعلام کرد: براساس مصوبه هیات رئیسه این دانشگاه، دانشجویان متقاضی مهیمانی در این دانشگاه بابت بررسی تقاضا و سوابق خود باید پانصد هزار ریال به حساب معاونت آموزشی واریز کنند.

منبع: مهر