دبیر هیئت مرکزی گزینش کارکنان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: باید در گزینش کارکنان از تکنولوژی و ابزارهای جدید فناوری استفاده و سعی کنیم که کارها را تسریع کرده و اجازه ندهیم که بررسی یک پرونده 6 ماه طول بکشد.
به گزارش عطنا به نقل از ایرنا، عبدالحسین فریدون در نشست هماندیشی مدیران هستههای گزینش کارکنان دانشگاهها و مراکز آموزش عالی با محوریت منطقه بندی هسته های گزینش با تبریک هفته دولت در سخنانی با اشاره به فلسفه گزینش گفت: فلسفه گزینش انتخاب بهترین فرد برای پذیرش یک مسئولیت است اما در این انتخاب باید توجه داشته باشیم که افرادی که می خواهند مشغول به کار شوند، به اصول نظام و قوانین و مقررات پایبند باشند.
وی با بیان اینکه وزارت علوم متولی آموزش نیروی انسانی کارآمد در کشور است، گفت: باید در گزینش کارکنان از تکنولوژی و ابزارهای جدید فناوری استفاده و سعی کنیم که کارها را تسریع کرده و اجازه ندهیم که بررسی یک پرونده شش ماه طول بکشد.
دبیر هیئت مرکزی گزینش کارکنان وزارت علوم ادامه داد: نکته مهمی که در گزینش افراد باید مورد توجه قرار گیرد حفظ کرامت و شخصیت آنان است به گونه ای که نقاط ضعف را بزرگنمایی نکنیم و به شخصیت کسی خدشه ای وارد نشود.
فریدون با اشاره به طرح آمایش آموزش عالی در وزارت علوم گفت: بر اساس این طرح اولین اقدام در حوزه هسته های گزینش، منطقه بندی هسته ها است تا بتوانیم بر اساس شرایط و مقتضیات هر منطقه مشکلات را برطرف کنیم.
دبیر هیئت مرکزی گزینش کارکنان با اشاره به لزوم بازبینی آیین نامه های گزینش کارکنان گفت: بعضی از بندهای آیین نامه های گزینش قدیمی و مربوط به شرایط گذشته است و هسته های گزینش باید برای تغییر این بندها که منسوخ شده اند نظرات و پیشنهادات خود را ارائه کنند تا آیین نامه ها به روز رسانی شود و ما بتوانیم این پیشنهادات را به هسته گزینش مرکزی منتقل کنیم.