۰۵ شهريور ۱۳۹۶ ۲۰:۴۴
کد خبر: ۱۳۶۲۴۴
chin (1)

بیست و چهارمین نمایشگاه کتاب پکن با حضور ناشران مختلف از سراسر دنیا در کشور چین برگزار شد و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی به نمایندگی از ایران در این عرصه فرهنگی شرکت کرد.


به گزارش عطنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبائی، با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته توسط مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی بیش از ۷۰ عنوان کتاب تألیف استادان این دانشگاه در معرض دید علاقمندان در نمایشگاه کتاب پکن قرار گرفت.


مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی در نمایشگاه کتاب پکن با برپایی غرفه به معرفی و ارائه کتاب‌های استادان این دانشگاه در بخش غرفه ایران پرداخت.


در این نمایشگاه که جمهوری اسلامی ایران مهمان ویژه آن بود، انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی در کنار تعدادی از ناشرین دولتی همچون سمت، جامعه المصطفی العالمیه، کانون پرورش فکری کودکان، الهدی و چندین ناشر خصوصی کشورمان به عنوان تنها ناشر دانشگاهی حاضر اقدام به عرضه کتاب‌های خود کرد.


در طی برگزاری این نمایشگاه، برنامه‌های متعددی نیز در بخش ایران و غرفه دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد که بازدید سفیر و رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در چین از غرفه دانشگاه، ضیافت شام سفارت برای هیئت اعزامی، جلسات مشترک با نمایندگان دانشگاه‌ها و ناشران چینی و بین‌المللی و مذاکره در خصوص نحوه تعاملات بین دانشگاه علامه طباطبائی و آن مراکز از جمله برنامه‌هایی بود که در این مدت انجام شد.


همچنین، در حین برگزاری این نمایشگاه و در روز چهارم آن (4 شهریورماه) نشستی در خصوص آموزش زبان فارسی در ایران و به ویژه دانشگاه علامه با حضور نادر نعمت‌الهی، معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی، رضا دنیوی، رئیس اداره نظارت فنی و چاپ مرکز چاپ و انتشارات این دانشگاه و الهام‌سادات میرزانیا، مدیر گروه زبان چینی دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه، برگزار شد.



در این نشست نعمت‌الهی با اشاره به اهمیت یادگیری زبان دوم و تأثیرگذاری آن، گفت: بسیاری از ارزش‌ها و ویژگی‌های فرهنگی و هویتی از طریق زبان‌ شناسایی می‌شود و رابطه زبان و فرهنگ دوسویه است که نشان از تأثیر هریک از این دو پدیده بر یکدیگر دارد.


معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی با بیان اینکه در قرن بیستم آموزش زبان به عنوان یک علم و رشته دانشگاهی شناخته شد، بیان کرد: آنچه زبان فارسی را به عنوان یکی از زبان‌های مورد استقبال مردمان سایر کشورها مورد توجه قرار داده است، ادبیات غنی آن است.


وی اضافه کرد: این زبان که از شاخه زبان‌های هندی – اروپایی است و به واسطه وجود ادبیات غنی و شاعران و نویسندگانی همچون حافظ، سعدی، فردوسی، عطار، خیام و بسیاری دیگر مورد توجه زبان‌آموزان فراوانی از سراسر دنیا قرار گرفته است.


نعمت‌الهی تصریح کرد: وجود ادبیات غنی در زبان فارسی در واقع نشان دهنده بعد فرهنگی گسترده این زبان است.


در ادامه این نشست معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی به معرفی دانشگاه و اقدامات انجام شده در حوزه آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان و ارتباطات این دانشگاه با مراکز آموزش عالی کشور چین پرداخت و به سؤالات حاضرین در جلسه پاسخ داد.


بیست و چهارمین نمایشگاه کتاب پکن با حضور ناشران مختلف از تاریخ اول تا ۵ شهریور‌ماه برگزار شد.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
پر بازدیدها
آخرین اخبار