۰۱ شهريور ۱۳۹۶ ۱۵:۳۱
کد خبر: ۱۳۵۲۹۸
Gholamreza Mesbahi Moghaddam (4)

سخنگوی جامعه روحانیت مبارز در پایان در رابطه با شائبه حمایت جامعه روحانیت مبارز از توافق‌نامه برجام، بیان کرد: بنده بهءعنوان سخنگوی جامعه روحانیت مبارز بیان می‌کنم که هیچ‌گونه حمایتی از سوی این جامعه در بحث برجام انجام نشده است.


به گزارش عطنا به نقل از تسنیم، حجت‌الاسلام غلامرضا مصباحی‌مقدم سخنگوی جامعه روحانیت مبارز (سه‌شنبه 31 مرداد) در نشست سالانه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل کشور در دانشگاه علامه طباطبائی، اظهار کرد: در عرصه انتشار خبر 2 نوع نگرش عدل خبری و فسخ خبری وجود دارد، بدین معنی که افرادی هستند که هر خبری را بدون توجه به منبع آن خلق می‌کنند، در صورتی که عادل کسی است که حق‌گرا باشد و به‌دنبال بیان آن چیزی هست که اتفاق افتاده نه آن چیز که از دیگران شنیده است.


وی افزود: بسیاری از مشکلات در بحث انتشار اخبار از اخبار نادرست ایجاد می‌‌شود، امروز نیز با گسترش شبکه‌های مجازی این مشکلات رنگ و بوی جدی‌تری به خود گرفته است. در رابطه با بنده نیز خبر کذبی در برخی سایت‌ها منتشر شد که از قول بنده نوشته بودند که دوران آخوندکشی شروع شده که پس از بررسی دقیق متوجه شدیم شبکه‌های وابسته به منافقین این خبر کذب را منتشر کرده بودند، بنابراین جامعه تحصیل‌‌کرده ما باید در این حوزه هوشیاری بالایی داشته باشد.


مصباحی‌مقدم متذکر شد: مورد دومی که دانشجویان و تحصیل‌کردگان ما باید به آن توجه کنند، مسئله تحلیل خبرهای واصله است، گاهی اوقات تحلیل‌ها از سوی کسانی به ما می‌رسد که دارای نگاه‌های سیاسی خاصی بوده و تحلیل آنها صرفاً درست نیست، بنابراین دانشجویان ما باید ابزار تحلیل سیاسی را داشته باشند.


سخنگوی جامعه روحانیت مبارز ادامه داد: خبرهای منتشرشده را باید ابتدا راستی آزمایی و سپس با قدرت تحلیل به‌درستی خبر را ارزیابی کنیم، البته توانایی تحلیل خبر مهارتی است که برای کسب آن نیاز به مطالعه است.


وی گفت: نکته سوم توجه به موضع‌گیری سیاسی است که این مرحله پس از راستی‌آزمایی و تحلیل درست خبر مطرح می‌شود. موضع‌گیری‌ها گاهی سلبی بوده و گاهی ایجابی است و به‌طور کلی در 3 قلمرو تقسیم می‌شود.



مصباحی‌مقدم افزود: یکی از این قلمروها موضع‌گیری در برابر رقبای سیاسی است. این نوع موضع‌گیری در سطح احزاب و تشکل‌ها تقسیم‌بندی می‌شود که باید توجه داشت در موضع‌گیری در برابر رقبای سیاسی باید حق مطلب را در نظر گرفت و عدالت را در دستور کار قرار دهیم.


سخنگوی جامعه روحانیت مبارز با ابراز اینکه دومین قلمرو، موضع‌گیری در مورد مسائل ملی است که در این راه بحث‌ها فراتر از چارچوب‌های تشکلاتی و حزبی مطرح می‌شود، به‌طور مثال موقعیت ایران در منطقه، مسائل مربوط به رهبری، قانون اساسی و امنیت ملی از جمله مصالح ملی به شمار می‌آید که درباره آنها نباید رقابت‌های سیاسی بین گروه‌ها و سلایق مختلف سیاسی ایجاد شود و باید پایه و مبنای حرکت احزاب کشور فقط امنیت ملی باشد.


وی با بیان اینکه جوان انقلابی باید در چارچوب ویژگی‌های ذکرشده ضرورت‌های روز را در نظر داشته باشد، اظهار داشت: یکی از این ضرورت‌ها لزوم شناخت دشمن است. دشمن اصلی نظام اسلامی استکبار جهانی بوده که از قبل انقلاب این دشمنی را عیان کرده‌اند.


مصباحی‌مقدم ادامه داد: البته گروهی در دانشگاه‌ها قصد دارند این حقیقت را به‌گونه‌ای دیگر بیان کنند که این موضوع باعث غفلت از حقایق می‌شود، به‌طور مثال در دوران ریاست‌جمهوری باراک اوباما گروهی می‌گفتند اوباما یعنی اینکه «او با ماست»، ولی در اواسط دوره ریاست‌جمهوری او مشخص شد که سیاست‌های آمریکا شامل نوعی فریب بوده تا نگذارند ایران به فن‌آوری‌های روز مانند فن‌آوری هسته‌ای دست پیدا کند.


سخنگوی جامعه روحانیت مبارز با اشاره به اتفاقات سال 88 تصریح کرد: شعار مرگ بر اصل ولایت فقیه که در سال 88 توسط گروهی داده شد، شعار مخالفان ما نیست، بلکه شعار سلطنت‌طلب‌ها و منافقین است، بنابراین درست است که امثال آقای کروبی اقداماتی در مخالفت و اعتراض با نظام انجام دادند، اما کسانی که شعارهای علیه حاکمیت نظام می‌دهند منافقین هستند.


وی ادامه داد: بنده در جلسه‌ای که با آقای کروبی قبل از مطرح شدن موضوع حصر داشتم، به او گفتم «کسانی که امروز در خیابان‌ها در حال آشوب و تخریب هستند طرفداران شما نیستند» که خود آقای کروبی نیز سخنان مرا تأیید کرد، اما نمی‌دانم چه شد که نتوانست از اقدامات خود ابراز پشیمانی کند و با ادامه راه غلط گذشته پس از چند ماه دچار حصر خانگی شد.



مصباحی‌‌مقدم گفت: دومین اصل و ضرورت، ضرورت شناخت مصالح کوتاه‌مدت و بلندمدت است که نمونه مصالح کوتاه‌مدت انتخابات و نمونه مصالح بلندمدت مسئله امنیت است، امنیت امروز ما نتیجه رعایت مصالح ملی بوده و اقدامات ارزشمند رهبری بر راهبرد تقویت بنیه دفاعی و امنیتی کشور است.


سخنگوی جامعه روحانیت مبارز با بیان ضرورت سومی که جوانان باید به آن توجه کنند، اظهار داشت: نکته سوم ضرورت نگاه به جایگاه ایران در جهان و منطقه است، یک روزی بود که دولت و ارتش ایران جزو گروه سنتو و حافظ منافع غرب و شوروی در منطقه بود و از نظر بنیه نظامی ارتشی ضعیف از لحاظ نظامی داشت، اما امروز قدرت نظامی ما در حدی است که کشورهای منطقه برای بالا بردن امنیت کشورشان از ما طلب حمایت می‌کنند و باید با کشور ما هماهنگ باشند. امروز به جایگاهی رسیدیم که اسرائیل با قدرت لجستیکی عظیمی که دارد خواب تجاوز به کشور ما را هم نمی‌تواند ببیند.


وی با اشاره به نشست‌خبری 2 هفته پیش خود و اظهاراتی که در رابطه با احمدی‌نژاد در نشست‌خبری مطرح شد، تصریح کرد: بنده هیچ‌گاه و در هیچ مصاحبه‌ای نگفتم که احمدی‌نژاد تخلفی نداشته و قبل از نشست‌خبری 2 هفته پیش سعی داشتم در مورد آقای احمدی‌نژاد اظهارنظری نکنم، اما در جلسه اخیر جامعه روحانیت مبارز دوستان نسبت به سخنان احمدی‌نژاد در خوزستان و پس از آن سخنانی مبنی بر تهدید به افشاگری از سوی او به من ابلاغ کردند که درباره این اظهارات به‌عنوان سخنگوی جامعه روحانیت مبارز موضع رسمی این جامعه را بیان کنم.


مصباحی‌مقدم ادامه داد: بنده سعی کردم تخلفات از قانون دولت احمدی‌نژاد را بیان کنم، به‌ویژه تمرد او از قانون‌های تصویبی مجلس از جمله اجرای ناقص قانون پنجم توسعه که زحمات زیادی برای نگارش آن انجام شده بود.


سخنگوی جامعه روحانیت مبارز در پایان در رابطه با شائبه حمایت جامعه روحانیت مبارز از توافق‌نامه برجام اظهار داشت: بنده بهءعنوان سخنگوی جامعه روحانیت مبارز بیان می‌کنم که هیچ‌گونه حمایتی از سوی این جامعه در بحث برجام انجام نشده است.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
مطالب دیگر
مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (3)

مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟

چندین سال است که در امارات کلیه سرویس‌های انتقال صوت با پروتکل اینترنت ممنوع بوده و برنامه‌هایی مانند واتس اپ، وایبر، تانگو، فیسبوک مسنجر، ایمو، لاین، کیک مسنجر، تلگرام و فیس تایم مسدود هستند.
استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید
گفتگوی اختصاصی عطنا با هوندا فَن

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید

دنیای کنونی نسبت به جهان 2006-2010 تغییرات زیادی کرده است؛ این امر بر توسعه برخی از روابط بین المللی هم تاثیر گذاشته است. من شخصا فکر می کنم بهترین نتیجه برای ایران این است که این مسئله را در اسرع وقت...
علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نوسانات وضعیت اقتصادی و نداشتن امید به حل مشکلات که دلیل مهاجرت است با جوان‌گرایی و به کارگیری نسل جوان در ساختار‌های نظام کشور باعث پویایی و کاهش مهاجرت می‌شود.»
در افغانستان چه خبر است؟
ملازهی در گفتگو با عطنا بررسی کرد

در افغانستان چه خبر است؟

يك کارشناس مسائل افغانستان معتقد است: «طالبان می‌کوشد تا با حملات نظامی سهم بیشتری از قدرت در افغانستان را به خود اختصاص دهد؛ در حالی که در ایران یک ارزیابی واقع بینانه از تحولات افغانستان وجود ندارد.»
پر بازدیدها
آخرین اخبار