۳۰ مرداد ۱۳۹۶ ۱۹:۴۳
parcham

جمعی از دانشجویان دانشگاه‌‌های تهران به منظور همبستگی با مردم و دولت ونزوئلا با سفیر این کشور در تهران دیدار می‌کنند.

به گزارش عطنا به نقل از تسنیم، به دنبال سیاست‌های خصمانه نظام سلطه ضد مردم ونزوئلا و تهدیدهای اخیر رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر حمله نظامی به ونزوئلا و سکوت مدعیان حقوق بشر در جهان، تعدادی از دانشجویان بسیجی و دانشگاه‌های تهران در نظر دارند با حضور در محل سفارت ونزوئلا در تهران همبستگی خود را با ملت و دولت ونزوئلا اعلام کنند.

این دیدار بین تعدادی از دانشجویان بسیجی دانشگاه‌های تهران و سفیر ونزوئلا  انجام می‌شود.

دانشجویان در این دیدار ضمن اعلام همبستگی با مردم ونزوئلا، آمادگی خود را برای دفاع از دولت و ملت مظلوم ونزوئلا در مقابله با سیاست‌های استعماری دولت آمریکا اعلام می‌کنند.

دیدار دانشجویان با سفیر ونزوئلا ساعت 15 روز سه‌شنبه 31 مرداد در سفارت ونزوئلا برگزار می‌شود.

ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا روز جمعه بیستم مرداد گفته بود«گزینه‌های فراوانی برای مواجهه با ونزوئلا موجود است، حتی اگر لازم شود گزینه نظامی، بنابراین من گزینه نظامی را در مورد ونزوئلا مردود نمی‌دانم.»