۳۰ مرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۰۳
zia-tv

معاون فرهنگی وقت وزیر علوم در دولت یازدهم گفت: جنبش دانشجویی باید از اصحاب قدرت مستقل باشد و سیاهی‌لشکر احزاب نباشد، جنبش دانشجویی و تشکل دانشجویی باید قدرت نقد داشته باشد و این نقد بسیار سازنده است.

به گزارش عطنا، در اولین روز آغاز به کار دولت دوازدهم، رئیس جمهور در حکمی ،«سیدضیاء هاشمی»را به سرپرستی «وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» منصوب کرد.

به همین بهانه، گزیده‌ای از صحبت‌های سیدضیا هاشمی، معاون فرهنگی و اجتماعی وقت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، که در دفاع از فعالیت تشکل‌های دانشجویی و فضای نقد در دانشگاه‌های کشور، در برنامه چالشی زاویه از شبکه چهار سیما پخش شده است در اینجا ارائه می‌شود.

حمیدرضا جلایی پور استاد دانشگاه تهران، محمد صادق کوشکی استاد دانشگاه تهران، سید ضیاء هاشمی معاون فرهنگی وزیرعلوم و داود گودرزی رئیس بسیج دانشجویی در برنامه زاویه از شبکه چهار درباره جنبش دانشجویی مناظره‌ای را برگزار کردند که دارای حاشیه‌هایی هم بود.

[aparat id="Tfxuo"]