۰۵ مرداد ۱۳۹۴ ۰۰:۴۶
zaban faranse

به گزارش خبرنگار حوزه علمی ـ آموزشی باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا)، روابط عمومی مرکز آموزش دانشگاه علامه اطلاعیه هایی جداگانه ثبت نام سه دوره جدید آموزش زبان را بر روی سایت خود قرار داده است.

دوره اول: آموزش مقدماتی زبان اسپانیایی

این کلاس به مدت 10 جلسه روزهای یکشنبه از ساعت 14 الی 17 در معاونت فرهنگی دانشگاه برگزار می‌شود. هزینه ی ثبت نام برای دانشجویان دانشگاه علامه 50 هزار تومان و برای سایر دانشجویان 70 هزار تومان می باشد.

دوره دوم: آموزش تکمیلی زبان اسپانیایی

این کلاس روزهای یکشنبه از ساعت 9 الی 13 در معاونت فرهنگی دانشگاه برگزار می‌شود. هزینه ی ثبت نام برای دانشجویان دانشگاه علامه 60 هزار تومان و برای سایر دانشجویان 80 هزار تومان می باشد.

لازم به ذکر است مدرس دوره های زبان اسپانیایی خانم صباغی می باشد.

دوره سوم: آموزش زبان فرانسه برای افراد مبتدی

این کلاس روزهای زوج از ساعت 17 الی 18/30 در معاونت فرهنگی دانشگاه برگزار می‌شود. هزینه ی ثبت نام برای دانشجویان دانشگاه علامه 60 هزار تومان و برای سایر دانشجویان 80 هزار تومان می باشد.

این دوره ویژه زبان آموزان سطح مبتدی می باشد و شروع کلاس ها از 17 مرداد می باشد.

علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش به نشانی atue.ir مراجعه نمانید.

زبان اسپانیایی(تکمیلی) / ثبت نامزبان فرانسه / ثبت نام