۱۶ مرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۳۴
Yazdan Mehr - sandogh refah

مشاور وزیر و رئیس صندوق رفاه دانشجویان از اجرای طرح بخشودگی ۱۰۰ درصدی جریمه بدهکاران به صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم خبر داد و گفت: این طرح از ۱۲ مرداد ماه آغاز و تا پایان مرداد ماه ادامه دارد.

به گزارش عطنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت علوم، ذوالفقار یزدان‌مهر، بیان کرد: طرح بخشودگی جرایم بدهکاران به صندوق رفاه دانشجویان از ۱۲ مرداد ماه و به مناسبت فرا رسیدن میلاد با سعادت امام رضا ع اغاز شد.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تصریح کرد: با اجرای این طرح، بدهکارانی که در زمان مقرر بدهی خود را به صندوق رفاه دانشجویان پرداخت نکرده‌اند و مشمول جریمه دیر کرد شده‌اند تا پایان مرداد ماه فرصت دارند با بازپرداخت کل بدهی خود بصورت یکجا و از طریق پرتال دانشجویی صندوق رفاه به نشانی www.bp.swf.ir از بخشودگی 100 درصدی جرایم بهره مند شوند.