۱۱ مرداد ۱۳۹۶ ۲۲:۴۱
Eftetah Salon Roshd (17)

مرکز رشد واحدهای فناوری و نوآوری علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی میزبان رویداد استارت‌آپی تست جاده‌ای کسب و کار (New Business Road Test) با نگاه به «کسب و کار ناب» به مدت دو روز است.

به گزارش عطنا، در این رویداد به بررسی این موضوع پرداخته می‌شود که کارآفرینان و مدیران پیش از راه‌اندازی «استارتاپ ناب»، چه اقداماتی را باید انجام دهند.

آشنایی با تجارب کارآفرینان موفق ایرانی در خارج از کشور و استادان برتر دانشگاه‌های خارجی و آشنایی با شتاب‌دهنده نوین تک از اهداف اصلی برگزاری این رویداد است.

شرکت‌کنندگان در قالب تیم‌های سه تا پنج نفره می‌توانند در این رویداد شرکت کنند.

زمان برگزاری این رویداد از پنجشنبه 12 مرداد‌ماه ساعت 8 صبح تا 18 و 30 دقیقه عصر و جمعه 13 مرداد‌ماه از ساعت 8 صبح تا 13 ظهر است.

مکان برگزاری این رویداد به آدرس، تهران، میدان ونک، نرسیده به چهارراه جهان کودک، مرکز رشد و نوآوری دانشگاه علامه طباطبائی است.