۱۷ تير ۱۳۹۴ ۰۴:۲۶

روسای کارگروه علوم سیاسی و معماری و شهرسازی شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی تعیین شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر منوچهر محمدی، رئیس کارگروه علوم سیاسی شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی اخیرا استعفا داد که با استعفای وی موافقت شد.

دکتر محمد باقر خرمشاد استاد دانشگاه علامه طباطبایی جایگرین وی شد.

دکتر سيد غلامرضا اسلامی، عضو هيات علمی دانشكده هنرهای زيبای دانشگاه تهران نیز جایگزین مهندس عبدالحمید نقره‌کار ، رئیس کارگروه معماری و شهرسازی شورای تحول و ارتقا علوم انسانی شد.

دکتر سید حمید طالب زاده - دبیرشورای تحول و ارتقای علوم انسانی دلیل جایگزین شدن فرد دیگری به جای دکتر نقره کار رئیس سابق کارگروه معماری و شهرسازی شورای تحول و ارتقا علوم انسانی را کسالت دکتر نقره کار و کثرت مشاغل وی عنوان کرد.

وی افزود: با توجه به کثرت مشاغل ،چندان فرصت نمی شد که کارگروه پیش رود برای همین تغییراتی صورت گرفت.

دبیرشورای تحول و ارتقای علوم انسانی درباره استعفای دکتر منوچهر محمدی رئیس کارگروه علوم سیاسی شورای تحول و ارتقا علوم انسانی گفت: در بخش علوم سیاسی برنامه هایی که تدوین شد، مقداری گلایه هایی از سوی دانشگاه‌ها منعکس شد.

وی ادامه داد:  بنابراین مقرر شد تغییراتی در علوم سیاسی داده شود و دامنه کار وسیعی‌تر شود و اساتید بیشتری استفاده شود که دکتر محمدی استعفا دادند گویی مایل نبودند که این گونه ادامه دهند.