۲۰ خرداد ۱۳۹۴ ۱۶:۱۵
mot kort

به گزارش عطنا ، بهزاد رضوی‌فرد ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به جایگاه دانشگاه علامه طباطبائی در حوزه‌ی تخصصی علوم انسانی و اجتماعی کشور و ظرفیت‌های بالای استادان و دانشجویان آن و نیز با هدف آشنایی و آمادگی بیشتر دانشجویان حقوق برای رقابت های بین المللی، اولین آکادمی موت کورت (مسابقات شبیه سازی جلسات دیوان داوری ) کشور در این دانشگاه راه اندازی می شود.

وی در ادامه با معرفی حوزه‌ فعالیت تخصصی موت کورت‌ها به موفقیت تیم های دانشجویی دانشگاه در طی دو سال گذشته اشاره و بیان داشت: موت کورت دادگاه‌های شبیه‌سازی شده‌ای است که در عرصه بین‌المللی شناخته شده است و با راه اندازی  آکادمی موت کورت در دانشگاه علامه طباطبائی زمینه‌ مناسب برای آمادگی بیشتر تیم‌های دانشجویی از طریق برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی و انتقال آخرین دستاوردها در این عرصه با حضور استادان داخلی و خارجی فراهم خواهد شد.

معاون پژوهشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی افزود: خوشبختانه در طی دو سال گذشته تیم های دانشجویی اعزام شده در بخش موت کورت داوری و موت کورت جساب موفقیت های چشمگیری داشته و صاحب مقام شدند و امیدواریم با راه اندازی این آکادمی و تشکیل تیم های بیشتر در همه حوزه ها، شاهد موفقیت های روز افزون دانشجویان باشیم.

وی اضافه کرد: براساس برنامه‌ریزی های به عمل آمده این آکادمی در ۴ رشته تخصصی معتبر و شناخته شده بین‌المللی شامل: موت کورت داوری، موت کورت فیلیپ جساب، موت کورت ژان ژاک روسو و موت کورت هانری دونان فعالیت خواهد داشت.

لازم به ذکر است این مراسم ۲۴ خرداد ساعت ۱۱ در محل دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار خواهد شد.

منبع: مهر