دومین نشست تخصصی قبل از برگزاری همایش ملی «سالمندی در ایران با رویکرد روانی-اجتماعی» با عنوان «سبک زندگی و سالمندی» در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
به گزارش عطنا، در این نشست که 16 مهرماه برگزار شد، برخی از استادان دانشگاه و دانشجویان دوره دکترای روانشناسی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی حضور داشتند.
دبیری این نشست بر عهده دکتر عبدالله معتمدی، عضو هیئت علمی گروه روانشناسی بالینی و عمومی دانشگاه علامه طباطبائی و دبیر «همایش ملی سالمندی در ایران با رویکرد روانی-اجتماعی» بود.
در این نشست دکتر خدامراد مؤمنی، عضو هیئت علمی گروه روانشناسی دانشگاه رازی کرمانشاه، دکتر سیده صالحه مرتضوی، عضو هیئت علمی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر پویا فرخنژاد افشار، استاد سالمندشناسی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر مهدی خانجانی، معاون اداری و مالی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی و عضو هیئت علمی گروه روانشناسی بالینی و عمومی این دانشکده، دکتر فریده حسینثابت، دکتر زهره رافضی و دکتر ابوالقاسم عیسیمراد رودبنه هر سه عضو هیئت علمی گروه روانشناسی بالینی و عمومی دانشگاه علامه و دکتر نسیبه زنجری، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به سخنرانی پرداختند. ضمنآنکه دکتر عصمت مؤمنی، عضو هیئت علمی گروه علم اطلاعات و دانششناسی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه نیز در این جلسه حضور داشت.
همایش سالمندی در ایران به صورت ملی با رویکرد روانی-اجتماعی در ۲۸ آبانماه سال جاری در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار میشود.
احمد برجعلی، رئیس دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی، رئیس همایش سالمندی در ایران، عبدالله معتمدی، عضو هیئت علمی گروه روانشناسی بالینی و عمومی این دانشگاه، دبیر کمیته علمی این همایش و مهدی خانجانی، عضو دیگر هیئت علمی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه، دبیر اجرایی این همایش هستند.
سایت همایش سالمندی در ایران به آدرس www.aging.atu.ac.ir راهاندازی شده است و در این سایت محورهای همایش، زمان بندی ارسال مقالات (ارسال چکیده و اصل مقالات)، نحوه تنظیم مقالات و کیفیت ارسال آنها مشخص شده است.
محورهای همایش همایش سالمندی در ایران (با رویکرد روانی-اجتماعی) شامل کیفیت و سبک زندگی در دوره سالمندی، یادگیری و کارکردهای شناختی در سالمندان، سالمندی موفق و فعال، بهداشت روان و اختلالات روانشناختی در دوره سالمندی، احساس تنهایی، داغدیدگی، مواجهه با مرگ، رویکردهای مذهبی و معنوی در مداخلات روانشناختی سالمندی، برنامهریزی و سیاستگذاریهای اجتماعی در حوزه سالمندی، نقشهای خانوادگی و اجتماعی در دوره سالمندی، الگوهای بومی مراقبت، مراقبان، حمایتهای اجتماعی و مراکز نگهداری از سالمندان، بازنشستگی، درآمد و استقلال مالی در دوره سالمندی، استارت آپها، فناوری و شبکههای اجتماعی سالمندان و دیدگاههای قالبی، سالمند آزاری، بیوگی و ازدواج مجدد در سالمندان است.
گزارش کامل در عطنا قرار میگیرد.
با گزارش تصویری این نشست همراه باشید؛
عکس: شکیبا شیرازی تهرانی-عطنا