۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ ۱۱:۰۱
کد خبر: ۳۰۶۰۵۹

به گزارش عطنا، تیم موت کورت جساپ دانشگاه علامه طباطبائی پس از پیروزی در دور ملی مسابقات شبیه‌سازی رسیدگی‌های دیوان بین‌المللی دادگستری (موت کورت فیلیپ جساپ)، به عنوان نماینده کشورمان در رقابت با ۱۵۰ تیم از دانشگاه‌های حاضر در این رویداد، برای دومین بار در جمع ۴۸ تیم برتر در این رقابت‌ها قرار گرفت.

تیم دانشگاه علامه طباطبائی در دور امتیازی، با حریفانی از کشور‌های ایرلند، بلژیک، شیلی و چین به رقابت پرداخت و موفق شد با کسب امتیاز، برای دومین بار به دور حذفی راه یافت.

حضور دانشگاه علامه طباطبائی در جمع ۴۸ دانشگاه برتر جهان در مهم‌ترین المپیاد حقوقی بین‌المللی و کسب موفقیت در این رقابت‌ها، سهمیه تیم‌های ایرانی را برای سال ۲۰۲۶ به دو تیم ارتقا داد تا زمینه تجربه اندوزی بیشتر برای دانشجویان ایرانی در شبیه‌سازی رسیدگی‌های دیوان بین‌المللی دادگستری فراهم شود.

در تیم دانشگاه علامه طباطبائی، سجاد قدمیارى دانشجوی کارشناسى ارشد حقوق بین‌الملل و متین امیرى دانش‌آموخته حقوق بین‌الملل به عنوان مربی، نگین نیک‌آفرید دانشجوی کارشناسى ارشد حقوق بین‌الملل، ماهک پیرداده دانشجوی کارشناسى حقوق، شکیلا ظفرى دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق تجارت بین‌الملل، امیرحسین ظروفى آذر دانشجوی کارشناسى ارشد حقوق تجارت بین‌الملل و سیروان سلیمانى دانشجوی کارشناسى ارشد حقوق بین‌الملل به عنوان عضو حضور داشتند.

در رتبه‌بندی نهایی، نتایج درخشان زیر به دست آمده است:
رتبه‌بندی ۳۲ از میان ۱۵۲ تیم حاضر
رتبه‌بندی ۳۲ لوایح در بین ۱۵۲ تیم حاضر
کسب رتبه‌های ۳۶ و ۴۶ بهترین ارائه کننده از سوی نیک‌آفرید و پیرداده از میان ۵۱۷ نفر

گفتنی است حضور در دور حذفی این رقابت علمی، پیش از این نیز یک‌بار دیگر برای تیم‌های ایرانی در سال ۲۰۲۳ توسط تیم دانشگاه علامه طباطبائی رقم خورده بود.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
انجمن های علمی
سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد
به همت انجمن سواد رسانه ای ایران و با همکاری فرهنگسرای رسانه، ساترا و مجمع رصتا؛

سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد

همایش و وبینار بین‌المللیِ«معرفی رهیاری(کوچینگ) نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی»، از سوی انجمن سواد رسانه ای ایران و باهمکاری فرهنگسرای رسانه،ساترا ومجمع رصتا برگزار شد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار