۲۷ اسفند ۱۴۰۳ ۱۳:۰۰
کد خبر: ۳۰۵۹۷۹

عطنا - با حکم دکتر شجاع احمدوند، سرپرست دانشگاه علامه‌طباطبائی، دکتر سید محمد مهدی‌زاده به عنوان سرپرست دانشکده علوم ارتباطات منصوب شد.

در حکم انتصاب دکتر مهدی‌زاده آمده است: «نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جناب‌عالی به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشکده علوم ارتباطات» منصوب می‌شوید. 

گسترش ارزش‌های ایرانی- اسلامی با کمک تشکل‌های دانشجویی و استادان دانشکده با تکیه بر سند دانشگاه اسلامی، کمک به اجرای پژوهش‌های نوین در راستای تقویت جایگاه دانشکده در علوم ارتباطات، رسانه‌های دیجیتال، تبلیغات، تکنولوژی رسانه، به‌روزرسانی و بازنگری سرفصل‌های آموزشی و توسعه رشته‌ها و گرایش‌های جدید بین‌رشته‌ای در حوزه‌هایی نظیر رسانه و هوش مصنوعی، ارتباطات سلامت، مدیریت رسانه‌های دیجیتال و تبلیغات تجاری بر اساس نیازهای بخش خصوصی و دولتی، همکاری با بخش بین‌المللی دانشگاه برای ایجاد فرصت‌های مطالعاتی و پژوهشی برای اعضای هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی و برنامه‌ریزی برای تقویت کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو و تأمین و به‌روزرسانی تجهیزات آموزشی و پژوهشی دانشکده، راه‌اندازی آزمایشگاه‌های تخصصی ارتباطات دیجیتال، اتاق خبر و استودیوهای پیشرفته رسانه‌ای و تأمین تجهیزات اداری دانشکده در تعامل با معاونت توسعه و با مشارکت بخش خصوصی مطابق مقررات دانشگاه برخی از مأموریت‌های گفته شده در این حکم است.

دکتر احمدوند در آیین تکریم و معارفه رئیس دانشکده علوم ارتباطات که با حضور جمعی از روسای دانشکده‌ها، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه برگزار شد، با اشاره به سیاست‌های دانشگاه و حفظ آرامش و تعادل در محیط آموزشی، بر لزوم نظارت بر جذب استادان متخصص در دانشگاه تاکید کرد و گفت: امیدوارم با روحیه متعادل و علمی، اصلاحات و پیشرفت‌های خوبی در دانشکده علوم ارتباطات حاصل شود.

وی به اهمیت ارتباطات و تعاملات مثبت در محیط دانشگاه اشاره و بر ضرورت پرهیز از قطبی‌گرایی تاکید کرد و افزود: همه اعضای دانشکده باید با حفظ آرامش و همدلی بر روی رشد و ارتقای دانشکده تمرکز کنند.

سرپرست جدید دانشکده علوم ارتباطات منصوب شد

دکتر مهدی‌زاده نیز ضمن قدردانی از سرپرست دانشگاه به دلیل حُسن اعتماد ایشان، به تلاش‌های دانشکده علوم ارتباطات به عنوان یک دانشکده پیشرو در ارتقای سطح آموزشی و پژوهشی اشاره و بر لزوم همکاری و همدلی در میان اعضای دانشکده تأکید کرد.

وی با بیان اینکه مسائل علمی نباید تحت تأثیر مسائل سیاسی و سلیقه‌ای قرار گیرد، بر اهمیت حفظ حقوق و کرامت همه اعضای دانشگاه تأکید کرد و گفت: امیدوارم با تلاش‌های جمعی، شاهد پیشرفت‌های جدیدی در دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی باشیم. 

دکتر احمدوند در پایان با قدردانی از تلاش‌های دکتر علی‌اصغر کیا، رئیس پیشین دانشکده علوم ارتباطات، حکم سرپرستی دکتر مهدی‌زاده را ابلاغ کرد.

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

روبیکا                         روبینو

بله             ایتا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
انجمن های علمی
سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد
به همت انجمن سواد رسانه ای ایران و با همکاری فرهنگسرای رسانه، ساترا و مجمع رصتا؛

سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد

همایش و وبینار بین‌المللیِ«معرفی رهیاری(کوچینگ) نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی»، از سوی انجمن سواد رسانه ای ایران و باهمکاری فرهنگسرای رسانه،ساترا ومجمع رصتا برگزار شد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار