۰۷ آذر ۱۴۰۳ ۰۸:۵۸
کد خبر: ۳۰۵۷۶۰

عطنا – خبرگزاری عطنا، به مناسبت برگزاری «همایش ملی توسعه اقتصادی و اجتماعی جزایر سه گانه و تقویت وفاق با همسایگان» گفتگویی کوتاه با دکتر محمدرضا پاسبان استاد دانشکده حقوق وعلوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی، انجام داده که در ادامه می‌خوانید:

دکتر پاسبان در آغاز صحبت‌های خود در پاسخ به سوالی در مورد نحوه کمک به توسعه اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی جزایر سه گانه عنوان کرد: ما ابتدا باید در سطح ملی و سپس در سطح کلان روحیه ملی را تقویت کنیم تا بتوانیم از منافع ملی و فرهنگ ملی دفاع کنیم.

وی افزود: ما نمی توانیم برای دفاع از این سه جزیره، روحیه ملی و دغدغه های ملی را تقویت کنیم؛ اما در شهرهای نزدیک یا در پایتخت، این امور و دغدغه ها نه تنها در اولویت نباشد، بلکه با  بازخورد منفی مواجه شود. لذا باید روحیه ملی و امید را در کل کشور و به خصوص در میان جوانان تقویت کنیم تا عرق ملی آنها بیشتر شده و مهاجرت و خروج از کشور کمتر شود.

وی افزود: برای کمک به توسعه جزایر سه گانه، باید بخشی از بودجه های کلانی که به نهاد ها و موسسات مختلف داده می شود به این مسائل اختصاص داده شده و یک گروه تخصصی از حقوقدانان، سیاستمداران و اقتصاددانان که هم عرق ملی و هم دانش کافی را دارند، برنامه ای منسجم برای توسعه فرهنگی و اقتصادی در جزایر سه گانه طراحی کرده و متولی این امر شوند.

وی خاطر نشان کرد: باید از نظرات شخصی و متفرقه بی نتیجه، پرهیز شود. چراکه بحث ما در اینجا یکپارچگی کشور بوده و به هیچ وجه نباید این وحدت و یکپارچگی لطمه ببیند.

دکتر پاسبان در رابطه با نقش دانشگاه ها و به خصوص دانشگاه علامه طباطبایی در این زمینه گفت: دانشگاه علامه طباطبایی با توجه به جایگاه، اعتبار و افتخاراتی که در حوزه علوم انسانی دارد و نیروهای شناخته شده ای که در حوزه حقوق، سیاست، اقتصاد و مدیریت وغیره تربیت کرده، می تواند بیشترین نقش را در این زمینه ایفا کند. دفتر ریاست جمهوری یا یکی از وزارتخانه ها می توانند رشته کار را به دست گرفته، با دانشگاه توافق کرده و یک برنامه مشخص قابل اجرا را تعیین کرده و آن را به دانشگاه واگذار کنند و نتیجه نهایی را درخواست کنند.

عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی در پایان تصریح کرد: در کنار همه این موضوعات، رفت و آمد به جزایر سه گانه باید تشویق شود و البته متاسفانه هنوز محدودیت هایی در این زمینه وجود دارد. قطعا کسانی هستند که با عرق ملی خویش،علاقمند به هزینه کردن، سرمایه گذاری،ساخت و ساز و ایجاد امکانات رفاهی و مسکونی در این جزایر هستند.

مصاحبه از نازنین عباسی

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

روبیکا                         روبینو

بله             ایتا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
انجمن های علمی
سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد
به همت انجمن سواد رسانه ای ایران و با همکاری فرهنگسرای رسانه، ساترا و مجمع رصتا؛

سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد

همایش و وبینار بین‌المللیِ«معرفی رهیاری(کوچینگ) نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی»، از سوی انجمن سواد رسانه ای ایران و باهمکاری فرهنگسرای رسانه،ساترا ومجمع رصتا برگزار شد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار