۱۹ مرداد ۱۳۹۵ ۱۵:۴۳
کد خبر: ۴۶۰۰۵
mohammad gholi yusefi

محمد قلی یوسفی، اقتصاددان گفت: در سال‌های اخیر درآمدهای دولت کاهش پیدا کرده و دولتمردان مجبورند برای تامین هزینه‌های جاری خود از هزینه‌های عمرانی کم کنند.


به گزارش عطنا به نقل از نسیم آنلاین، وی افزود: همچنین امسال سال آخر دولت یازدهم است و معمولا دولت‌ها در این مواقع تلاش می‌کنند تا مردم را راضی نگه دارند تا سال آینده بتوانند یکبار دیگر رای بیاورند.


این عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی گفت: طبیعی است که هزینه‌های عمرانی دیر بازده هستند و دولت تمایل چندانی به هزینه کردن آ‌ن‌ها ندارد. بودجه های عمرانی هم زمان زیادی را برای به ثمر نشستن لازم دارند و قابل رویت نیستند.


قلی یوسفی بیان کرد: اما هزینه های جاری مانند حقوق کارکنان، استخدام‌ها و انجام تعهدات دولت خیلی ملموس‌ترند و بهتر در جامعه به چشم می‌آیند. طبیعی است که در این شرایط دولت منابع را از بخش‌های عمرانی می‌گیرد و به بخش‌های جاری می‌دهد.


وی عنوان کرد: در حال حاضر قانون درستی ناظر بر هزینه‌کَرد بودجه نیست و هر دولتی سعی می‌کند با توجه به وضعیت خودش تصمیمی را اتخاذ کند. این دولت هم وقتی می‌بیند که یک سال بیشتر به انتخابات باقی نمانده است سعی می‌کند از بودجه‌ای که دارد، برای بهتر نشان دادن عملکردش استفاده کند.


قلی یوسفی در خصوص تاثیرگذاری این مسئله بر رکود نیز گفت: رکود به حد کافی در کشور ما ایجاد شده و مشکلات رکودی در اقتصاد ایران به قدری عمیق است که تخصیص ندادن بودجه عمرانی نمی تواند آن را عمیق‌تر کند، زیرا ما به حد کافی در وضعیت بدی قرار داریم.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
پر بازدیدها
آخرین اخبار