به گزارش عطنا به نقل از خبرگزاری مهر، در گفتگو با حسین گلدان ساز، وی با اشاره به برگزاری جلسه معاونان مالی و اداری دانشگاه های برتر افزود: در این جلسه قرار شد دانشگاه ها روند ایجاد درآمدهای اختصاصی را تدوین کنند و در جذب کمک های خیرین بیشتر فعالیت داشته باشند.
معاون اداری و مالی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: به طور واقع دانشگاه ها سهم خود را از بودجه کل کشور نمی برند و از دولت و مجلس درخواست دارند در این زمینه توجه کنند و گشایشی را برای بودجه این مراکز انجام دهند.
گلدان ساز خاطرنشان کرد: در این جلسه راه های مناسب و در شان دانشگاه ها برای درآمد سازی مورد بررسی قرار گرفت اما این موضوعات زمان بر است و درحال حاضر نیازمند افزایش بودجه دانشگاه ها از سوی دولت هستیم.
وی با اشاره به چالش کسر ۲۰ درصدی مالیات از بودجه طرح های پژوهشی دانشگاه ها گفت: در این جلسه پس از بررسی موضوع کسر بیست درصدی مالیات از بودجه طرح های پژوهشی دانشگاه ها، معاونان مالی دانشگاه ها بر این عقیده بودند که اجرای این قانون با سیاست های کلی کشور در حوزه توسعه تحقیقات مغایرت دارد.
معاون اداری و مالی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: در گذشته از بودجه طرح های پژوهشی که در دانشگاه ها اجرا می شد تنها ۳ درصد مالیات کسر می شد.
گلدان ساز تاکید کرد: اجرای این قانون موجب می شود تا اساتید در زمینه اجرای طرح های تحقیقاتی بی انگیزه شوند و به نوعی روند بازدارندگی را در حوزه تحقیقات ایجاد می کند.
وی گفت: معاونان اداری و مالی دانشگاه های برتر پیشنهادی درخصوص کسر مالیات از طرح های پژوهشی دانشگاه ها تهیه و به مرکز پژوهش های مجلس ارائه کرده اند.
معاون اداری و مالی دانشگاه تهران، ضمن اشاره به بررسی آیین نامه استخدامی کارکنان دانشگاه های برتر در جلسه معاونان اداری و مالی دانشگاه ها افزود: این آیین نامه نواقصی دارد و قرار است با هماهنگی وزارت علوم و از طریق پیشنهادات معاونان اداری و مالی دانشگاه های برتر این نواقص برطرف شود.