علیاکبر حسینی سده در حاشیه جشنواره نشریات دانشجویی کشور در دانشگاه تهران در گفتوگوی اختصاصی با عطنا، افزود: داوری این جشنواره در دو مرحله صورت گرفته و در بخش نشریات برتر 14 عنوان و در بخش آثار برتر 24 عنوان برای رقابت در نظر گرفته شده است.
وی در خصوص بخش ویژه جشنواره نشریات دانشجویی، اظهار داشت: بخش ویژه جشنواره با استقبال خوب دانشجویان همراه شد و در در چهار محور مذاکرات هستهای، آزاد اندیشی، صلح و سلام عاری از خشنونت و پویایی و بالندگی جمعیت، آثار مورد ارزیابی قرار گرفتهاند.
حسینی سده افزود: در داوریهای آثار رسیده به جشنواره از اساتید و روزنامهنگارانی استفاده شده است که سابقهی کار مطبوعاتی دارند و فضای نشریات دانشجویی را به خوبی میشناسند.
دبیر نهمین جشنواره نشریات دانشجویی کشور بیان داشت: در برخی از حوزههای فعالیت دانشجویی ناگزیر هستیم عنوان فوق برنامه را از روی آنها برداریم که از جمله این حوزه نشریات دانشجویی است.
وی افزود: مهمترین ثمره فعالیت و کار در این حوزه افزایش حس مسئولیتپذیری و نقدپذیری در دانشجویان است که اعتماد مسئولان دانشگاه را به دانشجویان در پی دارد.
حسینی سده در خصوص مشکلات دانشجویان فعال در حوزه نشریات، گفت: فعالان این حوزه به شدت با مشکل مالی روبهرو بوده و از آن رنج میبرند و نگاه سیاسی به فعالیتهای نشریات نیز محدودیتهایی را به وجود میآورد.
وی دانشگاه علامه را پیشتاز در زمینه نشریات دانشجویی خواند و اظهار داشت: وجود دانشکده مستقل ارتباطات و حضور اساتید برجسته این حوزه در دانشگاه علامه، زمینه را برای فعالیت این دانشجویان آسان کرده است.
حسینی سده اضافه کرد: مشکلی که کمتر دانشجویان علامه نسبت به سایر دانشگاهها با آن مواجه هستند، اقناع مسئولان است و دلیل آن آشنا بودن مسئولان دانشگاه علامه طباطبائی مجموعه با فضای رسانهای و خبری است.